Vain suomalaisjutut? NHL-pelin kamerat paljastivat: Jesperi Kotkaniemen mailaan oli taiteiltu todella härski teksti

© Kuva: Getty Images

Maanantaiyön NHL-kierros ei kummoista tarjonnut, kun esimerkiksi pisteille nousi ainoastaan yksi suomalainen. Voit lukea Boston Bruinsin Urho Vaakanaisen yön panoksesta lisää tämän jutun alla olevan linkin takaa.

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi kuitenkin saa otsikkotilaa – joskaan ei suoranaisesti pelaamisen, vaan porilaispelaajan mailateipissä olleen erikoisen tekstin takia.

– Suutu jo v*tu k*sipää, Montrealin juhannuksen 2018 ykköskierroksen kolmosvarauksen mailassa luki erään Twitter-päivityksen mukaan.

Lause kuulostaa sen verran, no, sanotaan vaikka, että suomalaiselta murjautukselta, että se voisi olla kenties joukkuekaveri Artturi Lehkosen tai Joel Armian veistely.

Habs ei ollut yöllä parhaimmillaan, kun se hävisi Ottawa Senatorsille yllättäen jatkoajalla 2-3. Armia ja Kotkaniemi pelasivat joukkueen kolmosketjussa, Lehkonen oli sivussa tyystin.

LUE MAANANTAIN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Jarmo Kekäläisen NHL-tähti taas kerran sairastuvalle – suomalaisvahdin vastuu kasvamassa vain?

Oma ja suomalaisennätys NHL:ssä! Pistetilin avannut ja hirmuminuutit kellottanut Urho Vaakanainen teki mahtavan uuden kauden debyytin: ”Siisti, tehokas ja itsevarma”

Ikä ei paina – Alex Ovetshkin totutussa iskussa, kipusi jo Teemu Selänteen rinnalle NHL:ssä