© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – Lukko: Poissaolot kurittavat isäntiä

Liiga
Tappara – Lukko
Perjantai 19.02. klo 18:30

Perjantaina Hakametsässä ottelee kaksi joukkuetta, joille illan peli on kolmas neljään päivään. Myöskään kokoonpanotilanne ei ole kummallakaan täysin optimi – varsinkin isännillä on useampi suonenisku poissaolojen myötä. Sarjan kuutosena oleva Tappara saa kovan tasonmittauksen Liigaa johtavalta Lukolta.

Tapparan paras liito on ainakin hetkeksi katkennut, sillä alla on 2-0 tappio Ässistä. Pieni sakkaaminen ei ole kovinkaan suuri yllätys, kun silmäillään joukkueen poissaoloja: kirvesrinnoilta puuttuu ainakin Anton Levtchi, Jukka Peltola, Valtteri Kemiläinen, Ben Blood, Dominik Hrachovina, Michal Moravcik sekä Jiri Smejkal. Etenkin epäonnisella maajoukkueretkellä olevien pelureitten poissaolosta on muodostumassa kovin pitkä.

Lukolla karanteenissa ovat tärkeät Vili Saarijärvi sekä Lukas Klok. Tällä viikolla Lukko on ottanut ennakkoon heikommista vastustajista kaksi rutiinivoittoa kotonaan. Sarjassa johto on jo komeat viisitoista pistettä, eikä vauhti näytä hidastuvan – tappioita tulee edelleen kovin harvakseltaan. Etenkin Lukon alakerta on ollut betonia: joukkueelle on kovin vaikea tehdä maaleja, kun rosterista löytyy kaksi voittavaa maalivahtia.

Lyö vetoa ottelusta:

Kokoonpanotiedot satavat tällä kertaa vieraitten laariin. Mikä tahansa joukkue kärsisi kohtuuttomasti, jos poissa olisi niin paljon laatua kuin Tapparalla tällä hetkellä. Vetosuositukseen otetaan siis vierasvoittoa: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,13.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.