Liigan tyhjennysmyynnit käyntiin? Lähde: Ruotsissa kuolataan erityisesti erään maalitykin perään

© Kuva: Leijonat.fi

Lopputalvi ja alkukevät ovat yleensä kiireistä aikaa Liiga-seuroille. Huonommat joukkueet myyvät tähtiään kassatilanteensa auttamiseksi, kun taas menestyksen nälkäisillä on haku päällä. Koronavirustilanne on sotkenut tavallista kiekkokalenteria, mutta Ruotsissa kaivataan vahvistuksia.

Tällä hetkellä Liigan kellarikerroksesta erottuu kaksi joukkuetta, joilla on varsin mahdoton tehtävä raivata enää tietään pudotuspeleihin. Nämä seurat ovat HPK ja JYP.

Ruotsissa onkin kiinnostuttu kovatasoisesta HPK-hyökkääjästä, kertoo urheiluselostaja Teppo Laaksonen.

Jere Innala on ehkä Liiga-nimistä kaikista eniten kiinnostusta tällä hetkellä Ruotsissakin herättävä, Laaksonen kirjoittaa.

Innalalla on huhujen mukaan sopimus HIFK:n kanssa ensi kaudesta, mutta tällä ei ole vaikutusta. Innala haluttaisiin Ruotsiin täksi kevääksi.

– Ei ole väliä vaikka HIFK-sopimus ensi kaudeksi olisikin jo takataskussa, esimerkiksi HV otti 2017 Mikko Lehtosen lainalle vaikka Tappara-siirto oli sovittuna. Ja kultaa tuli!

Innala on pelannut tällä kaudella 29 Liiga-ottelua ja iskenyt niissä tehot 13+13=26. Parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 24 maalia Liigassa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.