AL: Ilves-fani kauhisteli somessa Tappara-fanien sotkuterroria – sitten hänet käräytettiin rysän päältä ja todellinen tahmatassu selvisi

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Hakametsän jäähallissa on riittänyt viime päivinä draamaa: juonittelua, lavastus, turvakameroita ja salapoliisityötä.

Ilveksen ja Tapparan fanit ovat päässeet vierailemaan jäähallille ennen otteluita. Tarkoituksena on ollut, että kummankin joukkueen fanit saavat koristella katsomoa omaa joukkuettaan tukiakseen.

Eräs Ilves-fani joutui kuitenkin kohtaamaan kamalan näyn mennessään Ilveksen kannattajapäätyyn. Tapparan kannattajat olivat sotkeneet Ilves-päädyn roskilla. Sotkuterrorin todistanut Ilves-kannattaja jakoi kuvan tapahtuneesta sosiaaliseen mediaan ja sai sympatiaa osakseen.

Tapahtumien oikea luonne selvisi kuitenkin nopeasti. Tapparan kehityspäällikkö Aki Hautamäki julkaisi videon, jossa näkyy, kuinka ovela Ilves-fani itse sottasi omaa kannattajapäätyään roskakori kourassaan.

Ovela Ilves-fani olikin aivot ja muskeli kaiken sottaamispropagandan takana!

– Lähdin vastaamaan, koska tässä ei ole kyse ensimmäisestä kerrasta, kun meitä koetetaan loata sillä, että emme siivoaisi hallia. Halusin tuoda totuuden esiin, Hautamäki kommentoi Aamulehdelle.

– Sain kyselyitä, että olemmeko jättäneet roskat sinne. Koska olin viettänyt tänään viisi tuntia hallilla, tiesin, ettei niin ole.

Ilves-fanin käräyttäneen videon voit katsoa Aamulehden sivuilta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.