Winnipeg-kapteeni Blake Wheeler tyrmää väitteet Patrik Laineen kiusaamisesta: ”Kaukana siitä!”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin kapteeni Blake Wheeler tyrmää mediassa pyörineet väitteet Columbus Blue Jacketsiin kaupatun Patrik Laineen kiusaamisesta.

Jets-kipparin mukaan osapuolten väliset suhteet olivat kunnossa.

– Jos olen pahoillani jostakin, niin ne koskevat vuosien varrella tapahtuneita turhautumisiani. Joka kerta kun kommunikoimme (Laineen kanssa), kyse oli positiivisista asioista. Ei koskaan riitoja tai huutamista toisillemme. Ehkä olisin voinut kommunikoida hieman paremmin sen sijaan että turhauduin. En ollut koskaan kova Pattylle, kaukana siitä, Wheeler vastaa kiusaamissyytöksiin Sportsnetin mukaan.

Mediajätin NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman uskoo Laineen treidin perimmäisenä syynä olleen Jetsin tiukan palkkakattotilanteen. Seuran olisi nykyisessä palkkakattotilanteessaan ollut haasteellista tarjota Laineelle palkankorotusta kuluvan kauden jälkeen.

LUE MYÖS: Jättitreidin taustalla kiehuu! Jarmo Kekäläinen tyrmää Pierre-Luc Dubois’n väitteet – ”Miksi hän edes vihjaa tällaista?”