Konkarihyökkääjä Miika Lahden uusi joukkue on monikansallisen IceHL-sarjan Fehérvár AV19.

Unkarilaisseura tiedottaa 33-vuotiaan Lahden loppukauden kattavasta sopimuksesta nettisivullaan.

Lahti on pelannut kuluvalla sesongilla toistaiseksi vain yhden ottelun II-divisioonan Gladiators HT:n riveissä.

– Olen etsinyt mahdollisuutta pelata tällä kaudella. (Korona)virustilanne on aiheuttanut vakavia haasteita pelaajille ja olenkin siksi iloinen sopimuksesta. Ajoitus ja mahdollisuus sopivat minulle mainiosti, Lahti toteaa tiedotteessa.

Kokenut sentteri muistetaan kotimaan kaukaloista parhaiten vuosistaan JYPin riveissä. Lahti on pelannut jyväskyläläisryhmässä 527 Liigan runkosarjaottelua (57+87=144) ja 95 (16+15=31) pudotuspeliä. Hän on voittanut joukkueessa kaksi Suomen mestaruutta (2009, 2012).