No tämä meni nyt totaalisen överiksi: Ruotsin pelaaja sai uhkauksia Suomi-tappion jälkeen – jopa poliisitutkinta alkamassa?

© Kuva: Leijonat.fi

Suomen ja Ruotsin välillä pelattu alle 20-vuotiaiden MM-kisojen puolivälierä jätti jälkeensä jälkipyykkiä valtavan kasan. Ruotsalaisleirissä särkyi sydämiä, suomalaisten mielissä tunnelma oli täysin eri. Lue eri juttuja kootusti täältä.

Mutta menipä pelin jälkeen eräs tapaus myös totaalisen yli. Ruotsalaislehti Aftonbladet kirjoitti viikonlopun koitoksen jälkeen, että yksi ruotsalaispelaaja sai Instagramissa jonkinlaisia epämiellyttäviä kommentteja ainakin yhdeltä kommentoijalta. Ruotsin Jääkiekkoliitto joutuu tutkimaan tapauksen.

– Yhden pelaajan tilanne on erityisen tutkinnan alla. Tapaus ei ole millään tavalla hyväksyttävää. Sillä ei ole väliä, että onko kyseessä nuori vai vanha pelaaja. Teemme kaikkemme sen eteen, että tämä tapaus ratkeaisi.

Poliisitutkinta tulee kyseeseen kuulemma ehdottomasti, jos kyse on uhkailusta.

Suomi pudotti Ruotsin MM-kisojen mitalipeleistä 3-2-voitolla. Roni Hirvonen pyöräytti voittomaalin vain parisenkymmentä sekuntia ennen päätössummeria.


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?