Nimet paperissa! Marko Anttila ja Jokerit jatkosopimukseen: ”Mieli on kirkas ja motivaatio kova vieläkin kehittyä”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit tiedottaa nettisivullaan solmineensa jatkosopimuksen kapteeni Marko Anttilan kanssa.

35-vuotiaan Anttilan kontrahti kattaa tulevan kauden, sekä sisältää myös option kaudesta 2022-23.

– Anttila on joukkueelle tärkeä pelaaja niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Hän johtaa joukkoja varmalla otteella pukukopissa ja on ollut erinomainen kapteeni Jokereille. Jäällä hän on iso pelaaja joukkueelle täysin kentällisin ja alivoimalla, ja tuo myös hyvin maalintekovoimaa rooliinsa nähden, kehuu Jokereiden GM ja pääomistaja Jari Kurri.

Anttila on jatkodiiliinsä erittäin tyytyväinen.

– Olemme viihtyneet perheenä täällä tosi hyvin. Itse olen nauttinut pelaamisesta tässä joukkueessa ja siinä roolissa, jonka olen saanut. Olen aina halunnut pelata mahdollisimman korkealla tasolla, ja KHL:ssä maailman toiseksi kovimmassa sarjassa olen nauttinut siitä haasteesta, jonka tämä sarja on minulle ja meille joukkueena luonut, Anttila toteaa.

Kulttipelaajaksi noussut Anttila pelaa helsinkiläisryhmässä nyt viidettä kauttaan ja on toiminut kuluvalla sesongilla joukkueen kapteenina.

– Kun tulin tänne viisi vuotta sitten, tavoitteena oli vakiinnuttaa paikka ja näyttää, että pystyy pelaamaan KHL:ssä. Kovaa työtä kehitys on tietysti vaatinut, ja itse olen ollut kiinnostunut, miten saa tästä lajiin vähän uniikista kropasta kaiken irti. Mieli on kirkas ja motivaatio kova vieläkin kehittyä, hän sanoo.

Leijonien kevään 2019 MM-kultajoukkueen kippari on pelannut Jokereissa 249 KHL-runkosarjaottelua, joissa on tehnyt 44+32=76 tehopistettä.