Liigakauden suurin yllättäjä Pelicans nappasi pakki Veeti Vainion lainalle Lahteen loppukauden ajaksi. Joukkue tiedotti kotisivuillaan, että 23-vuotias oikealta ampuva puolustaja liittyy seuran remmiin heti.

Koviinkin tehoihin pystyvä Vainio on pukenut tällä kaudella SaiPa-paidan päälle 17 ottelussa, joissa hän on takonut tehot 1+3=4.

– Kiitos SaiPalle tästä mahdollisuudesta ja hyvin sujuneista neuvotteluista. Meillä on ollut tarve löytää vahvistusta takalinjoillemme alkukauden lainapelaajien lähdettyä Pohjois-Amerikkaan ja joukkuetta kurittaneiden loukkaantumisten vuoksi. Vainio tuo leveyttä ja laatua puolustukseemme, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Pelicansin pakistosta ovat lähteneet pohjoisamerikkalaisiin kaukaloihin Oskari Laaksonen ja Julius Honka, Niclas Almari puolestaan on sairastuvalla.

Liiga lauantaina:
Ilves-SaiPa
Lukko-HIFK
KalPa-Sport