Leijonat-puolustajalle pikavauhtia uusi joukkue – ura jatkuu edelleen Ruotsissa

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Puolustaja Teemu Erosen pelit jatkuvat edelleen Ruotsissa. Länsinaapurin toiseksi korkeimman sarjatason Allsvenskanin IF Björklöven tiedottaa nettisivullaan tehneensä 30-vuotiaan Erosen kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

Eronen on pelannut alkukauden SHL:n Växjö Lakersin riveissä, mutta pesti päättyi hiljattain. 30 SHL-ottelussa pakin saldo oli 4 (2+2) tehopistettä.

– Sain tarjouksen pelata Björklövenissä ja kiinnostuin siitä heti. Olen kuullut seurasta pelkästään hyvää ja tavoite nousta SHL:ään tuntuu jännittävältä. On myös mukavaa jatkaa pelaamista Ruotsissa, Eronen hehkuttaa tiedotteessa.

Leijonistakin tuttu puolustaja pelasi viime kaudella KHL:ssä Jokereiden riveissä summaten 55 ottelussa 10 (3+7) tehopistettä.