Palvelusivusto.fi:stä käy selväksi, että uransa jo lopettanut Siim Liivik (arkistokuvassa) olisi sittenkin jatkamassa kiekon pelaamista. Lähde kertoo, että pelaaja olisi tehnyt jonkinlaisen sopimuksen johonkin virolaiseen seuraan.

Viron Paidessa syntynyt, Viron ja Suomen passin hyökkääjä pelasi viime kaudella itävaltalaisessa EBEL-joukkue Klagenfurterissa 43 runkosarjan peliä pistein 2+5=7 (-7), kolmen pudotuspeliottelun saldo oli 0+1=1 (0).

Viime kaudella Viron miesten maajoukkueeseen ensimmäistä kertaa noussut pelaaja ei puolestaan tällä kaudella ole pelannut missään. Liigassa Liivik on edustanut HIFK:ta, Bluesia ja viimeisimpänä KooKoota kaikkiaan 456 runkosarjaottelussa pistein 54+84=138 (-5), 57 pudotuspeliottelun saldo Suomessa on 2+10=12 (+2).

LUE MYÖS:
”Selkäkivut ovat vieläkin läsnä” – kuutta liigaseuraa edustanut hyökkääjä hävisi HIFK-paidasta yllättäen, 30-vuotias ex-pelaaja tekee leipänsä nyt omassa yrityksessä