Suomeen ja Liigaan viime kaudeksi tullut, jutun arkistokuvassa oleva ruotsalainen Alexander Ytterell on siirtymässä ensi kaudeksi tämän kotimaan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Modoon, Expressen kirjoittaa.

Äskettäin loukkaantuneiden listoilta palanneella 29-vuotiaalla pakilla on jäljellä nykyistä pahvia kevääseen asti. Siinä on myös optio ensi kaudesta, mutta sitä KooKoo ei ilmeisesti ole käyttämässä.

Oikealta ampuva Boro-Vetlanda HC:n kasvatti on pelannut Liigassa KooKoon ja Tapparan paidoissa 78 runkosarjan peliä pistein 8+9=17 (+13). Pudotuspelejä vyölle ei ole kertynyt, kun viime kausi jäi kesken koronaviruspandemian takia.

Tällä kaudella kaksi syöttöpinnaa (-3) saalistanut pelaaja on ampunut KooKoo-paidassa hirmutykin. Ilves-hyökkääjä Teemu Väyrysen jyrän alle joulukuun lopussa jääneen Ytterellin kuti 165,1 kilometriä tunnissa on sarjan toistaiseksi toiseksi kovin heti Kärppien Juhamatti Aaltosen (167,6 km/h) jälkeen.