Nuoret Leijonat päätti alkusarjan häviämällä viimeisen ottelunsa Kanadalle 4-1 lukemin. Matsi oli kokonaisuudessaan selvästi vastustajan hallinnassa, mistä kertoo laukaukset 39-19.

Erityisesti ensimmäisessä erässä Suomi oli täysin purjeissa. Kanadalaisten nopeus ja pelin tempo yllätti Nuoret Leijonat täysin. Kun 20 minuuttia oli pelattu, Suomi oli saanut kiekon vain kertaalleen toimitettua kohti Kanadan maalia.

Suomen ainoasta maalista vastasi Brad Lambert. Hän tykitti kiekon sisään hirmuisella rannekudilla ylivoimalla.

Kolmas erä oli ehdottomasti Suomen paras. Nuoret Leijonat sai käyntiin kelvollisen takaa-ajon ja hallitsi tapahtumia viimeisen kaksikymppisen aikana. Heikko viimeistely ja Kanadan hyvä puolustuspelit pitivät Nuoret Leijonat kuitenkin yhdessä maalissa.

Suomen pelit jatkuvat puolivälierässä. Vastaan tulee joko Ruotsi tai Yhdysvallat.