© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – KalPa: Isännille viides perättäinen?

Liiga
HIFK – KalPa
Lauantai 16.01. klo 17:00

HIFK isännöi Nordiksella KalPaa lauantaina. HIFK on kiristänyt ruuvia vuoden alussa ja sarjasijoitus on tällä hetkellä neljäs. KalPa on kärsinyt viime ajat vaikeuksista ja se on valunut taulukon keskivaiheille. Tilanne ei naurata, sillä takana vaanii nälkäisiä haastajia.

HIFK otti torstaina Ässiä vastaan jo neljännen perättäisen voiton. Ottelussa oli useampikin ilonaihe: Henrik Borgström pyssytti hattutempun ja seuraan palannut Yohann Auvitu pelasi debyyttiottelunsa. Ässät kaatui jo avauserän maali-ilottelulla, mutta sen jälkeen stadilaiset pystyivät laskemaan hurjaa tempoaan. HIFKin pelaaminen näytti helpolta ja hyökkääjät onnistuivat laajalla rintamalla.

KooKoo jatkoi KalPan bluesia hakemalla jatkoaikapisteet Kuopiosta. Positiivista ottelussa oli kuopiolaisten nouseminen kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin. Miikka Pitkästä joukkueella on syystäkin ikävä. Hugo Gallet hankki itselleen pelikieltoa tarjottuaan poikittaista mailaa erittäin rumasti Vilmos Gallolle. Viimeisestä viidestä ottelusta KalPalla on vain yksi voitto, eikä tilanteen parantaminen ole Helsingissä helppoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tällä hetkellä HIFK vaikuttaa isolta suosikilta vaisua vaihetta vetävää KalPaa vastaan. Liigassa harva asia on varma, mutta kerroin kattaa tässä tapauksessa riskin. Vetosuositus on HIFK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,71.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.