© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – Sport: Pettyneet vaasalaiset Hakametsään

Liiga
Tappara – Sport
Tiistai 29.12. klo 18:30

Tiistaina Liiga jatkuu kahdella ottelulla. Aiemmista skenaarioista poiketen illan joukkueilla on jo pelituntumaa, sillä Sport pelasi eilen kotonaan ja Tapparakin puolitoista viikkoa sitten. Sport on ollut alkukaudella Tapparalle yllättävän vaikea vastus, mutta luokaltaan Tappara on joukkueista epäilemättä vahvempi.

Tappara oli alkukaudesta todella vaisu ja joukkueen todellinen nousu tasolleen alkoi vasta marraskuussa. Ennen joulua Tappara vieraili Turussa, jossa kaatoi TPS:n selkein lukemin 3-6. Tällä hetkellä Tappara onkin sarjasijoitustaan parempi joukkue. Christian Heljanko on hyvillä otteillaan haastanut Dominic Hrachovinan joukkueen ykkösvahdin paikasta. Kristian Tanus on ollut viime otteluissa hyvällä pelipäällä ja tehoja on syntynyt mukavasti.

Sport on pitkin syksyä väläytellyt, mutta tällä hetkellä sarjasijoitus on 13. Tauon aikana vaasalaisten kokoonpano ei ole elänyt ollenkaan, sillä eilisessä Ässät-ottelussa koostumus oli sama kuin joulukuun alussa. Sekavassa ottelussa Sportin osa oli lipsahtaa tappiolle ottelun viimeisellä sekunnilla. Risto Dufvan suojatit eivät saaneet rikottua porilaisten tiukkaa puolustusta, joten tärkeät pisteet menetettiin ja saldoksi jäi vain pettymys.

Lyö vetoa ottelusta:

Sportilla on varmasti tähän otteluun parempi pelituntuma, mutta Tapparan ennen joulua pelaama ottelu tasoittaa puntteja tässä mielessä. Jos kirvesrinnat ovat ottelun alussa valmiina, tilastoja Sportia vastaan saadaan paranneltua. Vetosuositus on Tasoitusveto, Tappara -1.5 kertoimella 1,94.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.