Leijonien paidasta tuttu Salavat Julajev Ufan suomalaishyökkääjä Teemu Hartikainen jatkaa KHL:ssä hirmuiskussa. Tähti oli nakuttanut sunnuntain päiväpelissä Sibir Novosibirskiä vastaan kahdessa ensimmäisessä erässä tehot 0+2=2 nousten koko sarjan pistepörssin kärkeen saldolla 17+20=37. Dynamo Moskovan Vadim Shipatshev oli päivällä jaettu kärki lukemin 11+26=37.

Hartikaisen kanssa ensimmäistä maalia oli järjestämässä ykkössyöttäjä Markus Granlund, suomalaispelaajan toisen syötön sisään pisti Sakari Manninen. Ufa johti Sibiriä toisella tauolla 3-1.

Ottelu oli ainakin ensimmäisen 40 minuutin osalta sinivalkoista juhlaa, kun Sibirin 1-1-tasoituksen syöttäjinä kunnostautuivat Mikael Ruohomaa ja Jyrki Jokipakka.

KHL:n pörssissä Spartak Moskovan Jori Lehterä komppasi kesken vilkkaan sunnuntain Hartikaista oivasti. Hän oli kolmosena lukemin 7+29=36.

Sekä Ufan peli että sunnuntain KHL-kierros olivat kesken tämän uutisen julkaisuhetkellä…