Ruotsin alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mitalihaaveet saivat sunnuntaina todellisen kuoliniskun, C-Moren ja Expressenin asiantuntija Sanny Lindström kirjoittaa tuoreessa kolumnissaan.

Aikaisemmin sunnuntaina julkisuuteen kantautui tieto, että Ruotsin ykkössentteriksi kaavailtu Karl Henriksson joutuu jäämään ulos MM-kisoista koronavirustartunnan takia.

Ruotsin sentteriosasto oli jo ennestään hyvin kapea, sillä SHL:ssä upeaa jälkeä tehnyt William Eklund jätettiin pois MM-kisoista koronaviruksen takia.

– Eklund eilen, ja Henriksson tänään. Kiitos ja näkemiin. Tämä ei pääty hyvin, Lindström aloitti kolumninsa, jonka otsikkona oli ytimekkäästi ”Mikä painajainen”.

Lindströmiltä ei usko Ruotsin mahdollisuuksiin suurmaita vastaan.

– Ruotsin heikkous oli jo ennestään keskushyökkääjät, ja nyt ilman kahta heidän parasta keskushyökkääjää, en näe heillä mahdollisuuksia Kanadaa, Yhdysvaltoja tai Venäjää vastaan, Lindström tilittää.

– Myöskin Elmer Söderblomin pelaaminen MM-kisoissa on vielä epävarmaa, sillä Frölundan hyökkääjä joutui jättämään edellisen ottelunsa kesken jalkavamman takia. Jalka ei ole vieläkään parantunut, asiantuntija jatkoi.

Lindström uskoo, että Ruotsi olisi uhkaavasti jäämässä ulos mitalitaisteluista.

– Nyt meidän vain täytyy laittaa sormet ristiin, ettei useampi pelaaja sairastu koronavirukseen. Joskin, me voimme jo nyt unohtaa kaikki mitalit, Lindström lataa.