NHL-pomo paljasti: Tämän hinnan Patrick Kanesta saisi vaihtokaupassa!

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin legendaariset tähtipelaajat Jonathan Toews, Patrick Kane ja Duncan Keith ovat uhkaavasti lähentymässä uransa viimeisiä vuosiaan, joten kiekkopiireissä on alettu jo spekuloimaan heidän kauppaamisesta jonkin Stanley Cupista taistelevan joukkueen riveihin.

The Athletic -lehden sisäpiiritoimittaja Scott Powers uteli NHL-seurojen johtohenkilöiltä sekä pelaajatarkkailijoilta, että mikä olisi mahdollisesti Blackhawksin konkaripelaajien vaihtoarvo tällä hetkellä.

Erityisesti Patrick Kanen vaihtoarvo on vielä äärimmäisen korkea.

– Kanella on todella paljon vaihtoarvoa. Hän on vielä 32-vuotiaana yksi NHL:n dominoivimpia pelaajia. Hänen palkkansa (6,9 miljoonaa dollaria) on uskomattoman hyvä. Hänen caphit (10,5 miljoonaa dollaria) on korkea, mutta hänelle maksettava palkka on todella hyvä, eräs nimettömänä pysyttelevä NHL-johtohenkilö vastasi.

– Kanen saisi tällä hetkellä ykköskierroksen varauksella sekä A-luokan kiekkolupauksella. Hänet voisi saada myös yhdellä ykköskierroksen varauksella ja muutamalla kakkoskierroksen varauksella. Blackhawks vaatii hänestä varmasti enemmän, kuin muista pelaajistaan, toinen NHL-lähde arveli.

Kaikki eivät usko Kanen kauppaamiseen.

– Hänellä on ehdottomasti eniten vaihtoarvoa Blackhawksin joukkueesta. En vain millään usko, että Blackhawks kauppaisi häntä, NHL-lähde linjaa.