Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Ryan Nugent-Hopkinsin jatkosopimusneuvottelut ovat ainakin toistaiseksi ohi.

27-vuotiaalla kanadalaisella on kuuden miljoonan dollarin vuositulot takaavaa sopimustaan enää tuleva kausi jäljellä, mutta tällä hetkellä hän haluaa vain keskittyä pelaamiseen.

– Tietenkin tämä on kummallinen ja erilainen aika keskustella sopimuksista. Tällä hetkellä olen keskittynyt kauden alkuun. Tiedän mielessäni, että se (jatkosopimus) on siellä, mutta laitan asian nyt taka-alalle, Nugent-Hopkins totesi Edmontonin paikalliselle 630 CHED -radiokanavalle Oilersin virallisen nettisivun mukaan.

Myös Oilersin GM Ken Holland totesi maanantaina, että neuvotteluja ei toistaiseksi käydä.

– Kävin hänen agenttinsa Rick Valetten kanssa runsaasti keskusteluja lokakuussa, mutta markkinatilanne on muuttunut niin paljon, että periaatteessa keskustelumme ovat päättyneet. Toivon meidän palaavan asiaan jossain vaiheessa ja löytävän ratkaisun pitääksemme ”Nugen” Oilers-paidassa. Se on ehdottomasti päämäärämme, mutta diilin on sovittava niin Ryanille kuin Oilersillekin, Holland painotti.

Oilersin kesän 2011 NHL-draftissa koko tapahtuman ykkösenä nappaama Nugent-Hopkins on ollut jo pitkään heti Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin jälkeen edmontonilaisten selkeä kolmostykki.

Taiturilla on allaan erinomainen kausi, kun 65 runkosarjaottelussa syntyi komeat 61 (22+39) tehopistettä. Pistekeskiarvolla mitaten kyseessä on Nugent-Hopkinsin uran paras kausi.