NHL:n siirtomarkkinoilla on ollut viime viikot erittäin hiljaista. Iso joukko huippunimiä on yhä ilman sopimusta, vaikka kauden alku on enää kuukauden päässä.

Sportsnet kuitenkin ennustaa, että vielä ennen kauden alkua nähdään kosolti siirtoja. Mediajätti listasi viisi eri siirtoskenaariota, jotka voisivat tapahtua ennen seuraavan kauden alkua.

Patrik Laine

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine on sanonut agenttinsa kautta suoraan haluavansa ulos Winnipeg Jetsistä. Seuran on ratkaistava tilanne tavalla tai toisella. Joko Laineelle annetaan paikka ykkösketjussa, tai sitten hänet kaupataan muualle.

Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightningilla on isoja vaikeuksia mahtua palkkakattonsa alle. Jonkun kalliista tähtipelaajista on pakko lähteä, että Anthony Cirellille ja Erik Cernakille saadaan jatkosopimukset. Todennäköisin lähtijä on Alex Killorn.

Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights on ollut suorastaan hyperaktiivinen siirtomarkkinoilla viime kausien aikana. Seuralla ei ole tilaa palkkakatossaan, joten lisää siirtoja voi odottaa. Siirtohuhuissa ovat pyörineet muun muassa Max Pacioretty, Marc-Andre Fleury ja Jonathan Marchessault.

New York Islanders

Viime kauden siirtotakarajalla Islanders yritti saada Zach Parisea Minnesota Wildista. Toiseen suuntaan olisi matkannut Andrew Ladd. Jotain vastaavaa siirtoa voi odottaa ennen seuraavan kauden alkua. Islandersin hyökkäys kaipaa kipeästi vahvistusta.

Oliver Ekman-Larsson

Arizona Coyotesin ykköstähti Oliver Ekman-Larsson on ollut siirtohuhuissa jo puolisen vuotta. Raporttien mukaan ruotsalaispakki on suostunut siirtyvänsä vain Boston Bruinsiin tai Vancouver Canucksiin. Siirtoa ei kuitenkaan ole saanut aikaa, joten Ekman-Larssonin odotetaan tekevän lisää myönnytyksiä.