Leijonat kohtaa Venäjän EHT:n toisessa ottelussaan Ruotsin. Matsi lähti liikkeelle Leijonien komennossa, mutta toisessa erässä Ruotsi karkasi 2-0 johtoon. Kolmas erä on vielä pelaamatta.

Kummastakin Ruotsin osumasta vastasi Oscar Lindberg. Ensimmäisen hän pääsi sutimaan sisään, kun maalivahti Janne Juvonen torjui kiekon eteensä.

Toinen osuma oli nöyryyttävämpi. Lindberg oli parkkeerannut itsensä Suomen maalin kulmalle, jossa hän odotti kaikessa rauhassa syöttöä. Kun hän sai kiekon, hän pääsi sipaisemaan sen tyhjään maaliin.

TV5:n asiantuntija Oskar Osala antoi tilanteesta pyyhkeitä Leijonien puolustukselle.

– Mykistävän helppo osuma viidellä viittä vastaan. Näitä tapahtuu kaljaliigoissa, Osala puhisi.

Voit katsoa Lindbergin maalin alta.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Siitä on Lindbergin mukavaa ja helppoa laittaa sisään. Samalla toinen erä päättyy, 20 minuuttia aikaa kiriä! 0-2 tilanne Ruotsille.