Kasperi Kapasen Toronto Maple Leafsistä aiemmin syksyllä hankkinut Pittsburgh Penguins harkitsee hyökkäyksensä vahvistamista toisella kovalla nimellä vielä ennen kauden alkua, kertoo Pittsburgh Hockey Now.

Sivuston mukaan seura on iskenyt silmänsä Vegas Golden Knightsin tähtihyökkääjä Max Paciorettyyn, joka on tiettävästi päätynyt kahden muun Vegas-tähden kanssa kauppakohteiden joukkoon seuran yrittäessä saada palkkabudjettinsa mahdutetuksi NHL:n palkkakaton alle.

Pacioretty nauttii Vegasissa seitsemän miljoonan dollarin vuosipalkkaa. 32-vuotias laitahyökkääjä oli viime kaudella Golden Knightsin paras pistemies konkarin nakuteltua 71 pelissä tehot 32+34=66.

Täysin sormia napsauttamalla Pacioretty ei Penguins-nuttuun joka tapauksessa siirtyisi, sillä seuralla on palkkakatossaan vain 1,3 miljoonaa taalaa pelivaraa. Siirto tarkoittaisikin samalla sitä, että Penguins joutuisi luopumaan ainakin yhdestä pelaajastaan ennen kaupan toteutumista.