Kylmää kyytiä! Entinen NHL-tähti siirtyi kaljaliigaan – takoi nopeasti yli 100 tehopistettä

© Kuva: Getty Images

Ammattilaisuransa pelaajana keväällä 2019 päättänyt Jason Pominville on jatkanut jääkiekon parissa harrastusmielessä.

Entinen Buffalo Sabresin kapteeni pelasi viime kaudella Amherst’s Performax Hockey Leaguessa eli buffalolaisessa kaljaliigassa, jossa pistetehtailu oli melkoista. Pominville esiintyi nimittäin 19 ottelussa, joissa syntyi yhteensä 105 tehopistettä.

Kauden jälkeen yhdysvaltalaishyökkääjä kertoi USA Hockey Magazinelle, että kaljaliigassa pelaaminen menee hyvin kuntoilusta.

On sanomattakin selvää, että kuka tahansa NHL-pelaaja olisi ylivoimainen pelaaja paikallisessa kaljaliigassa, eikä Pominville ole mikä tahansa pelaaja, hän pelasi NHL:ssä 1060 runkosarjaottelua sekä 81 pudotuspeliottelua.