Jokereiden ykköstykki Brian O’Neill on solminut helsinkiläisseuran kanssa jatkosopimuksen, joka pitää hänet ryhmässä kevääseen 2024 asti. 32-vuotiaan yhdysvaltalaisen kontrahdista kerrottiin keskiviikkoiltana Jokereiden virtuaalitapahtumassa.

– O’Neill on yksi KHL:n parhaista pelaajista, joka on taidoillaan ja asenteellaan pelannut itsensä jokerikannattajien sydämiin. Hän jättää joka ilta kaukaloon kaikkensa ja on tärkeä johtaja joukkueelle myös kaukalon ulkopuolella. Olemme äärimmäisen iloisia, että hän kokee Helsingin ja Jokerit kodikseen, jossa haluaa pelata myös tulevina vuosina, Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri hehkuttaa tiedotteessa.

Viidettä kauttaan Jokereissa pelaava O’Neill on ollut kuluvalla sesongilla hirmuvireessä, kun 28 ottelussa on syntynyt peräti 32 (7+25) tehopistettä.

– Jokereissa pelaaminen viiden viime vuoden aikana on tuonut minulle suurenmoista yhteisöllisyyden tunnetta sekä merkitystä. Olen todella kiitollinen Jarille, Jokereille ja Helsingille kaikesta. Näistä syistä olen aina lojaali Jokereille, toteaa O’Neill.

Jokereiden kausi jatkuu 21.joulukuuta vieraissa HK Vitjazia vastaan.