Jääkiekkoliigan kärkijoukkue Ilves marssitti KooKoo-peliin kentällisen verran uusia pelaajia, nimekkäimpänä Jokereissa KHL:ääkin pelannut hyökkääjä Matias Myttynen.

Ottelun kahden ensimmäisen erän aikana eniten valokeilaan nousi kuitenkin HIFK:sta tullut Teemu Väyrynen. Toisessa erässä hän iski tupsukorville 2-2-tasoituksen, mutta hetkeä myöhemmin pelaaja lensi suihkuun polvitaklauksen takia. Nelosketjun hyökkääjän taklaama KooKoon Alexander Ytterell talutettiin pois kaukalosta kärsivän näköisenä.

Jotain Ilveksen kokoonpanon elämisestä kertoo se, että esimerkiksi kuukausi sitten viimeksi pelanneen joukkueen kultakypärä ja Red Bull -kypärä olivat vaihtaneet kantajia. Kun Arttu Ruotsalainen lähti NHL:ään ja Roby Järventie pelaa Nuorten Leijonien MM-kisajoukkueessa, sai kultaisen kypärän päähänsä Eemeli Suomi. Tehokkaimman U20-pelaajan kypärää ei kantanut kukaan.

Ottelu oli tämän jutun julkaisuhetkellä toisella tauolla lukemissa 2-2.