Aleksandr Ovetshkin valitsi parhaan valmentajansa: ”Hän tekee aivan kaikkensa pelaajan eteen”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin on pelannut niin NHL:ssä, KHL:ssä kuin myös Venäjän maajoukkueessa useiden huippuvalmentajien alaisuudessa.

Kun Ovetshkinilta kysyttiin, että kuka on hänen mielestään kaikkien aikojen paras päävalmentaja, ei yhtä selkeää vastausta löytynyt.

– Tähän on vaikea vastata. Kaikki valmentajat ovat erityislaatuisia omalla tavallaan. Pohjois-Amerikassa se on mahdollisesti Bruce Boudreau ja Adam Oates. Jokainen päävalmentajani on tosin kehittänyt minua jollain tavalla, Ovetshkin sanoi venäläislehti Championatin mukaan.

– Kun aloitin urani Venäjällä, niin Vladimir Semenov valmensi meitä Dinamo Moskovassa. Sitten Zinetula Biljaletdinov tuli, ja häntä pidän yhtenä kaikkien aikojen parhaana valmentajana. Voisin myös mainita Oleg Znarokin samalla. Hänen kanssaan työskenteleminen oli äärimmäisen mukavaa. Hän tekee kaikkensa, jotta pelaajalla olisi mahdollisimman hyvä olla kaukalon ulkopuolella, Ovetshkin jatkoi.


LUE MYÖS: Yllätysvalinta! Aleksandr Ovetshkin nimesi kaikkien aikojen parhaan ketjutoverinsa: ”Hän on ainutlaatuinen lahjakkuus”


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!