Yleisökato! TPS:n kotiottelussa rikottiin karu ennätys – Turussa Liiga-historian surkein yleisömäärä

© Kuva: Ilari Isotalo

Turun Palloseura jatkoi Liiga-kauttaan keskiviikkona nappaamalla komean 4-1-kotivoiton KooKoota vastaan.

TPS:n kauden toista kotivoittoa varjosti synkkä yleisömäärä – Gatorade Centerin lehtereille oli koronakurimuksen keskellä uskaltautunut ainoastaan 1553 katsojaa. Lukema on TPS:n Liiga-historian pienin nykyisellä kotiareenalla pelatuissa otteluissa.

Liigan keskikastin välienselvittely alkoi turkulaisten kannalta räväkästi, kun kauden yhdeksännen täysosumansa viimeistellyt Josh Kestner iski kotijoukkueen avausmaalin hurjalla laukauksella vain 37 sekunnin jälkeen.

TPS:n muista maaleista vastasivat Hannu Kuru, Ville Lajunen sekä Lauri Pajuniemi. Vieraiden lohdutusmaalin viimeisteli reboundista Teemu Engberg.