© Kuva: Juha Tamminen

Sport – KooKoo: Ärsyyntynyt KooKoo on suosikki

Liiga
Sport – KooKoo
Torstai 19.11. klo 18:30

Sport on viimein päässyt Liigassa kotiotteluiden makuun. Harmittavasti pelit uusitussa Kuparisaaressa ovat tuottaneet sangen kitsaasti ilon hetkiä, vaikka Tapparalta alkuviikosta piste onnistuttiinkin pihistämään. KooKoo matkaa Vaasaan niskassaan Ilvekseltä saatu selkäsauna. Myös vaasalaisilla on tuoretta kokemusta tupsukorvien tuhovoimasta.

Sport näytti tiistaina jatkavan apeaa menoaan, mutta käytti kolmannessa erässä etsikkoaikansa hyväkseen ja kipusi ottelun lopussa Tapparan rinnalle. Mentiin jatkoajalle, jossa kotkapaidat olivat hallitsevana osapuolena, mutta palkintoa hallinnasta ei saatu. Torstaina hakusessa olisi ehjä kuusikymppinen. Vahvaa syksyä pelaavaa Ilvestä vastaan Risto Dufvan suojateilla ei ollut minkäänlaista sanansijaa. Sportin haasteena on pelaajiston laatukapeikko – kärkipelaajien takana tarvittaisiin reipasta tasonnostoa.

KooKoo sinnitteli Ilvestä vastaan ensimmäisessä erässä, mutta jatkossa Jussi Ahokkaan klaani ei pystynyt jäähyboksista käsin vastaamaan vastustajan tehokkaaseen ylivoimaan. Tämänhetkinen Ilves on kova mittari – tätä ennen KooKoo otti kolme voittoa putkeen ja on osoittanut tälläkin kaudella olevansa Liigan parempaa puoliskoa. Kyle Platzerin johtama ykkösketju on todella iloinen yhdistelmä.

Lyö vetoa ottelusta:

Sport yrittää jatkaa siitä, mihin se Tapparaa vastaan jäi. Kuparisaareen saapuu varmasti todella ärsyyntynyt vierasjoukkue, joka tulee heti alusta päälle kovaa – isäntien on syytä olla hereillä. Kiistaton laatuetu on KooKoolla ja tipsi meneekin vierasvoitolle: Kookoo voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,99.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.