Liiga
Sport – JYP
Torstai 26.11. klo 18:30

Torstaina pelataan vain yksi liigaottelu. Siinä sarjataulukon pohjamutiin juuttuneet Sport ja JYP yrittävät saada tappioputkiaan poikki. Molemmilla on takana vaikea alkukausi ja pisteitä on karttunut plakkariin vain yhden pisteen pelikohtaisella keskiarvolla. Tämäniltainen peli on tärkeä mahdollisuus kääntää suuntaa molemmille joukkueille.

Sport kävi lauantaina hakemassa vieraspisteen SaiPalta. Sportin puolustus toimi aiempia otteluita paremmin ja vaasalaisten prässikin toimi lähes kaksi erää moitteitta. Lopulta SaiPa tuli tasoihin ja vei jatkoajalla ottelun nimiinsä ylivoimamaaleilla. Risto Dufva sai kesken vaikean jatkon tärkeän osoituksen luottamuksesta, kun miehelle sorvattiin jatkopahvi. Michael Keräsen ja Mika Partasen toivotaan tuovan lisää tulivoimaa kotkapaidoille.

JYPin tiistaisessa pelissä suurimman huomion vei Juhamatti Aaltosen loistokas paluu Kärppien paitaan. JYP jäi ottelussa soittamaan toista viulua aivan ottelun alkua lukuun ottamatta ja oli paikoitellen todella köysissä oululaisten kanssa. Tässä vaiheessa on todettava, ettei talousvaikeuksista kärsivän hurrikaanilauman rosterissa riitä aivan taso Liigan parhaita nippuja vastaan. Kaudesta on tulossa monessakin mielessä pitkä.

Lyö vetoa ottelusta:

Sport on asetettu kertoimissa selkeäksi suosikiksi ja se on hieman yllättävää. Tässä ottelussa JYPillä on lähes tasavertaiset mahdollisuudet napata pisteet kotiin Vaasasta. Lyödään vetoa sen puolesta, että vieraat nappaavat ottelusta vähintään pisteen: Tasoitusveto, JYP +0.5 kertoimella 1,81.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO