Soppa Liigan kurinpidon ympärillä sakenee! JYPin Jani Tuppurainenkin lataa järjestelmälle kovaa kritiikkiä

© Kuva: www.hcdonbass.com

Liigan kurinpidolle on satanut viime aikoina hurja määrä kritiikkiä. Ensin Anton Lundell iski HPK:n Jere Innalaa poikittaisella mailalla niskan seudulle. Tästä ei annettu pelikieltoa. Viime lauantaina Jesse Puljujärvi taklasi polvella HIFK:n Joonas Lyytistä. Teko ei edennyt kurinpidon lähempään tarkasteluun.

Nyt kohuun on ottanut Twitterissä kantaa paljon kiekkomaailmaa nähnyt Jani Tuppurainen.

– SM-liiga ja sen kurinpitodelegaatio, koko jääkiekkoyhteisö odottaa teiltä päätöksiinne yhdenmukaista linjausta. On se linja mikä hyvänsä niin päätöksen tulisi olla perusteltavissa. Pelikielto tai ei, perustelut kiitos!! JYP-hyökkääjä kirjoittaa Twitterissä.

Kiekkouransa jo lopettanut Tuomas Vänttinen yhtyi entisen pelikaverinsa ulostuloon.

– Amen!!