Ruotsalaisvahdilta jäämässä NHL-kausi väliin – koko ura vaarassa?

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senators on saanut murheellisia uutisia ensi kaudeksi. Seuran maalivahti Anders Nilssonin terveys aiheuttaa paljon huolia. Koko kausi saattaa jäädä väliin.

Ottawa Sunin toimittaja Bruce Garrioch paljastaa lisätietoja ruotsalaisvahdin terveydentilasta.

– Odotuksien mukaan hän aloittaa kauden loukkaantuneiden reservissä. Pierre Dorion on kertonut, että päätöstä ei tehdä ennen kuin organisaatio saa hänet tulemaan Pohjois-Amerikkaan, mutta Nilsson kärsii aivotärähdyksen jälkeisistä oireista Ruotsissa, Garrioch kirjoittaa.

30-vuotias Nilsson pelasi viime kaudella 20 ottelua Ottawan paidassa. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,8. Hänen sopimustaan on jäljellä yhden kauden verran. Nilssonin keskimääräinen vuosipalkka on 2,6 miljoonaa dollaria.