Liigan ympärillä on viime päivinä käyty kiivasti keskustelua Jesse Puljujärven polvitaklauksesta HIFK:n Joonas Lyytiseen. Tilanteesta tuomittiin suihkukomennus, mutta likainen taklaus ei edennyt ollenkaan kurinpidon käsittelyyn.

Ratkaisu sai lukemattomat kiekkofanit suunniltaan. Tilannetta verrattiin paljon toisen nuoren tähden, Anton Lundellin, suorittamaan sikamaiseen temppuun, josta ei myös tullut sanktiota. Voit tutustua heidän reaktioihinsa tästä.

Myös pitkän uran Liigassa tehnyt Tuomas Vänttinen kommentoi Twitterissä tilannetta.

– Tälleen polvivammojen kanssa eläneenä ni oliko nyt niin et tää Puljun talaus on oihan ookoo? Kyl te ootte ihan kuutamolla, Vänttinen kirjoittaa Twitterissä ja lisäsi perään Liigan ja kurinpidon hashtagit.

Vänttinen pelasi Liigassa 15 kautta. Niiden aikana sentteri esiintyi 672 ottelussa ja nakutti tehot 106+148=254. Hän juhli SM-kultaa JYPin paidassa kaudella 2008-09. Vänttinen päätti kiekkouransa vuonna 2019.

Tuomas Vänttinen

@TuomasVnttinen1
Tälleen polvivammojen kanssa eläneenä ni oliko nyt niin et tää Puljun taklaus on ihan ookoo😳kyl te ootte kuutamolla #liiga #kurinpito

Sporttiklipit

@Sporttiklipit
Kärppien Jesse Puljujärvi taklaa HIFK:n Joonas Lyytistä ottelussa Kärpät-HIFK (14.11.2020). Puljujärvelle tuomittiin 5+20min rangaistus polvitaklauksesta. #Kärpät #HIFK #Liiga