© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans – SaiPa: Hurjaa menoa Lahdessa

Liiga
Pelicans – SaiPa
Perjantai 20.11. klo 18:30

Perjantain liiganosto on Pelicansin ja SaiPan välienselvittelystä. Pelicansin pre-season oli taiteilua talouden ja lomautusten kanssa ja kausi käynnistyi dieselin lailla. Viime viikkoina meno on kuitenkin ollut hurjaa. Myös SaiPassa talous sakkaa vallitsevan tilanteen myötä ja valmennus laitettiin pakkolomalle. Kentällä lentoa on nähty satunnaisesti.

Pelicans haki pisteet Ässiltä rikkonaisessa ottelussa. Lahtelaisten ylivoima oli kuosissa, sillä pussinokat viimeistelivät peräti neljä yv-maalia. Illan – ja koko alkukauden – maestro oli jälleen Ryan Lasch, jonka neljä tehopistettä siivittivät Tommi Niemelän suojatit kolmen pisteen arvoiseen ryöstöön. Pelicans etenee tällä hetkellä hyvällä pelihuumorilla ja jos joukkueen talous kestää kasassa, kaudesta voi tulla yllättävän hyvä.

SaiPa pelaa vasta viikon ensimmäisen ottelunsa. Viime viikon lopulla tuli maalilla takkiin sekä Jukureilta että TPS:ltä. Tero Lehterän valmennustiimin lomautus ei ole millään tavalla romahduttanut joukkueen iskukykyä – joskaan se ei ennen lomautusta ollut mitenkään kummoisella tasolla. Muutamat loukkaantumiset kurittavat ohutta pakkaa ilkeästi – varsinkin puolustuksen suhteen SaiPa operoi hyvin kapealla miehistöllä.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelicans on iso suosikki perjantain ottelussa ja ansaitsee vedon. Tasoituksella laitetaan kertoimeen vipua – lunastusluukulle päästään vähintään kahden maalin voitolla: vetosuositus on Tasoitusveto, Pelicans -1.5 kertoimella 1,92.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.