Patrick Marleau haluaa rikkoa käsittämättömän NHL-ennätyksen – valmis jopa yllätysratkaisuun!

© Kuva: Getty Images

NHL:n ”rautavaari” Patrick Marleau haluaa rikkoa ensi kaudella legendaarisen Gordie Howen runkosarjan kaikkien aikojen otteluennätyksen.

Syyskuussa 41 vuotta täyttänyt Marleau on vain 45 runkosarjaottelun päässä Howen huimasta 1723 ottelun ennätyslukemasta.

San Jose Sharksiin tänä syksynä palanneen Marleaun yrityksen tiellä voi kuitenkin olla Pohjois-Amerikan haastava koronatilanne, joka uhkaa parhaillaan tulevan alkavan NHL-kauden suunnitelmia. Voi jopa olla, että ensi kaudella NHL:ssä ei edes pelata 45:ää runkosarjaottelua.

Huippukestävänä pelaajana tunnettu Marleau uskoo kuitenkin vankasti, että Howen ennätys menee rikki – vaati se sitten vaikka peliuran jatkamista kaudella 2021-22.

– Jos NHL-kauden alku venyy pitkälle, niin uskon silti, että pystyn pelaamaan. Tavoitteenani on pysyä kunnossa, ja jatkaa luistelua. Jos pahin mahdollinen skenaario toteutuu, eikä jääkiekkoa pelata, niin yritän silti pysyä kunnossa. Olen täysin valmis jatkamaan pelaamista, Marleau uhkui NBC Sportsin haastattelussa.


PPÄIVÄN VIHJE: DETROIT RED WINGS – COLUMBUS BLUE JACKETS

NHL Prime Time: Nappaako Columbus kauden avausvoittonsa heikon Detroitin kustannuksella?