Eishockey News -kiekkosivusto kirjoittaa, että olympialaisten hopeamitalimies Dominik Kahun olisi vaihtamassa maisemaa NHL:ssä. Saksalaistähti edusti viime kaudella taalaliigassa Pittsburgh Penguinsia ja Buffalo Sabresia, mutta nyt tie olisi viemässä Edmonton Oilersiin.

Kahunin kiekkokiertolaisen elämä lienee jatkumassa, sillä lähteen mukaan kyseessä olisi vuoden pahvi. Öljypaidoissa pelaa muun muassa Kahunin maanmies, pistelinko ja todellinen supertähti Leon Draisaitl.

– Olen iloinen siitä, että kaverukset pääsevät pelaamaan yhdessä. Edmonton osoitti eniten mielenkiintoa Buffalon lisäksi, mutta Sabres päätyi lopulta muihin ratkaisuihin, Kahunin agentti Jiri Poner oli sanonut sivustolle.

Kevättalvella 2018 Saksan paidassa sensaatiomaista olympiahopeaa juhlinut pelaaja nakutti menneellä kaudella NHL:ssä Pensin paidassa 50 pelissä tehot 10+17=27 (+6), Buffalossa hän iski kuudessa ottelussa pisteet 2+2=4 (+2).