NHL-supertähti Artemi Panarin kehitti erikoisen systeemin: ”Jos teen ottelussa 4 pistettä, niin…”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin supertähti Artemi Panarin tunnetaan kiekkopiireissä miehenä, joka ei totisesti häpeile sanomisiaan.

Tällä kertaa Panarin on tarjonnut kattavan haastattelun venäläiselle Tatler-lehdelle.

Yhdeksi puheenaiheeksi nousi 11,6 miljoonan dollarin jättipalkkaa nostavan Rangers-tähden rahankäyttö.

– Yritän hillitä itseäni. Olen oikeasti peloissani siitä, että saisin täytettyä kaikki materiaaliset tarpeeni, ja menettäisin sen takia maun elämiseen. Olen tehnyt systeemin tätä varten: jos teen ottelussa neljä tehopistettä, niin sitten voin laittaa säästöön 10 000 dollaria. Sitten, kun olen säästänyt tarpeeksi, niin voin käyttää sen rahan vaikka uuteen kelloon, Panarin kuvaili Tatler-lehdelle.

Köyhistä oloista lähtöisin oleva venäläistähti yrittää käyttää rahansa järkevästi.

– Sijoitan paljon rahaa – esimerkiksi e-urheiluun. Jos menestyy taloudellisesti, niin parasta olisi olla tuhlaamatta kaikkea. Tietysti autan myös ihmisiä, jotka eivät ole niin onnekkaita, Panarin valaisi.