Liigakonkari Markus Kankaanperä, 40, nousi perjantain Mestis-kierroksella esiin suihkukomennuksensa takia. Nykyisin JoKPia edustava kaksinkertainen Suomen mestari antoi KeuPa HT -pelissä isäntien Niklas Lehikoiselle voimakkaan pommin.

Nelosketjun vasen laituri jäi keräilemään itseään jäähän, mutta hän tokeni nopeasti. Kankaanperän vauhti ei ollut kova, mutta töötti osui kupoliin.

Isännät iskivät avauserän lopulla tulleen vitosen aikana pelin numeroihin 3-0, ja tuo Atte Antinahon iskemä kolmas maali jäi lopulta varsin ratkaisevaksi. Ottelu kun päättyi 5-3.

Keuruulaisjoukkue keikkuu Mestiksessä neljäntenä ja JoKP seitsemäntenä. Viime keväänä Saksan kakkossarjassa Löwen Frankfurtissa pelannut Kankaanperä on luutinut joensuulaisten takalinjoilla tällä kaudella yhdeksässä pelissä pistein 1+5=6 (+2). Jäähyjä Kankaanperälle on kertynyt 31 minuuttia, Liigassa vastaava tilasto huima 2 239.