Liigan tähtipuolustaja valtavan haasteen edessä – liittyy hallitsevan NHL-mestarin mukaan

© Kuva: Getty Images

Andreas Borgman on seuraavaksi suuren haasteen edessä.

Ässien puolustuksessa alkukauden luutinut ruotsalainen suuntaa nimittäin seuraavaksi kohti Pohjois-Amerikkaa, jossa hän tulee taistelemaan peliajasta hallitsevan mestarin Tampa Bay Lightningin organisaatiossa.

– Andreas tuli Ässien sopimuspelaajana Liigaan ja hän sai kauden aikana NHL-sopimuksen Tampa Bay Lightningin kanssa. Sopimus Ässien kanssa purettiin eilen ja tänään Andreas lähtee Ruotsiin hoitamaan viisumiasiansa kuntoon. Kiitämme Andreasta hänen panoksestaan Ässien eteen, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa.

Borgman ehti pelaamaan Liigassa Ässien riveissä 19 ottelua, joissa hän summasi upeat 13 (3+10) tehopistettä.