Leijonat-pakin voittomaali hämmästyttää KHL:ssä – ”Miten se oikein ahtautui sisään”

© Kuva: www.hawk.ru

KHL:ssä Avangard Omskin takalinjoilla luutivaa Leijonat-puolustaja Ville Pokkaa ei olla totuttu tuntemaan varsinaisena maalitykkinä, mutta tiistaina hän komeili voittomaalin tekijänä, kun Avangard nappasi 3-2-vierasvoiton Amur Habarovskista.

Pokan 3-1-osumassa Amur-maalivahti Jevgeni Alikin tarjosi kosolti apua, sillä suomalaispakin laukaus lähti lähes nollakulmasta.

Maalin syntyä ihmeteltiin myös KHL:n englanninkielisellä Twitter-tilillä.

– Miten se oikein ahtautui sisään. Vain Ville Pokka tietää, maalivideon yhteydessä todettiin.

Pokka on aloittanut KHL-kauden tehokkaasti, sillä hän on summannut 12 ensimmäiseen otteluunsa jo 7 (3+4) tehopistettä, kun viime kaudella 62 ottelun saldo oli 1+12=13, joten kasassa on jo sesongin varhaisessa vaiheessa yli puolet edellisen kauden tehoista.

Pokan maali on nähtävissä alla olevalta videolta tai täältä.