Kova kiinnitys! Yli 700 Liiga-ottelun konkari viettää loppukauden Mestiksessä

© Kuva: Juha Tamminen

Mestiksen Kiekko-Espoo tiedottaa solmineensa konkaripuolustaja Mikko Kuukan kanssa loppukauden kestävän sopimuksen.

35-vuotias Kuukka on pelannut aiemmin espoolaisseuran väreissä ottelukohtaisella sopimuksella. Kolmessa ottelussa hän on kirjauttanut kaksi syöttöpinnaa.

Pakilla on tilillään pudotuspelit lukien peräti 719 Liiga-ottelua ja hän toimi aikoinaan Bluesissa kahden kauden ajan kapteenistossa Kiekko-Espoon nykyisen urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovitsin kanssa.

– Kuken tasoisen ja kokemuksen omaavan, viimeisen päälle joukkuepelaajan varmistuminen jatkaa joukkueessa on iso asia seuralle ja joukkueelle. Iso sydän, luonne ja periksiantamattomuus ovat niitä asioita, mitä haluamme vaalia seurassamme, Hirschovits kommentoi tuoretta diiliä.