Karu arvio! Kahden NHL-megatähden kärsivällisyys koetuksella – ”Seurojen vahvistuttava nopeasti, tai…”

© Kuva: Getty Images

Mediajätti The Athleticin NHL-agenteille teettämästä kyselystä nousi esiin mielenkiintoisia lausuntoja liittyen sarjan kirkkaimpien megatähtien joukkoon lukeutuviin Edmonton Oilersin Connor McDavidiin sekä Buffalo Sabresin Jack Eicheliin.

Molemmat kesän 2015 kärkivarauksista ovat joukkueidensa ehdottomia ykköstähtiä, joskin kokoonpano kummankin supertähden ympärillä huutaa vahvistuksia. Pahimmassa tapauksessa seurojen kyvyttömyys vahvistaa kokoonpanojaan saattaa tarkoittaa McDavidin ja Eichelin siirtopyyntöä.

– Mitä tulee Edmontoniin, heillä on kaksi huippupelaajaa ja heidän täytyy vahvistua nopeasti tai seura on ongelmissa. Buffalon kohdalla voidaan sanoa samaa. Jos joukkueet eivät vahvista kokoonpanojaan, kuinka pitkään Eichel tai McDavid ovat valmiita odottamaan? kysyy yksi kyselyyn vastanneista agenteista ykskantaan.

Kysymys ei ole täysin tuulesta temmattu, sillä molemmat nuoret megatähdet ovat jo osoittaneet median edessä turhautumisensa seurojensa kyvyttömyyteen tarjota näille voittavaa kokoonpanoa. Kumpikaan kaksikosta ei ole kuitenkaan ainakaan vielä jättänyt seuroilleen virallista siirtopyyntöä.