© Kuva: Ilari Isotalo

KalPa – Lukko: Poissaolot rokottavat Lukkoa

Liiga
KalPa – Lukko
Torstai 12.11. klo 18:30

Alkukauden yllättäjä KalPa on kärsinyt kahdessa viime ottelussaan tappiot, mutta isossa kuvassa joukkueella pyyhkii hyvin. Lukkoa voi puolestaan pitää alkukauden parhaana joukkueena ja sarjan kärkipaikka on ansaittu. Torstain otteluun lähdetään sangen mielenkiintoisista lähtökohdista.

Tällä viikolla on liigapeleissä jouduttu ottamaan huomioon maajoukkuepelien jälkeinen karanteeni, eikä tämä ottelu tee poikkeusta. KalPasta karanteenissa on tässä ottelussa Lasse Lappalainen sekä Mikael Seppälä. Tiistaina kuopiolaiset kärsivät yllättävän tappion otteitaan parantaneelle SaiPalle. Pelaajavajausta paikattiin nostamalla pari pelaajaa kokoonpanoon Mestiksessä pelaavasta yhteistyöseura IPK:sta.

Lukolla maajoukkuekomennuksen jälkeisessä karanteenissa ovat yhä Vili Saarijärvi, Aleksi Saarela, Oskari Setänen sekä Eetu Koivistoinen. Kristian Pospisil on puolestaan loukkaantuneena. Lukolla on rosterissa laajuutta ja laatua, mutta tämänkaltaiset poissaolot eivät voi olla näkymättä jollain tavalla. Lukko pelaa tänään vasta ensimmäisen tauon jälkeisen ottelunsa – ennen maajoukkuetaukoa raumalaiset kaatoivat Kärpät niukasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusta voi mallailla etukäteen melko tasaista. Perustasoltaan vahvempi lukko antaa tasoitusta poissaoloissa ja kotiedussa, joten puntit ovat lopulta jotakuinkin tasan. Kerrointen puolesta raumalaiset ovat selkeitä suosikkeja, joten pienen kudin voi ampua vastapalloon. KalPa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,80 on pienen laakin arvoinen.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.