Jukurit nousi uskomattomasti sillasta voittoon – vastustajan luotsilta paloi käämi täysin: ”Joidenkin pelaajien ylimielisyys on erittäin huolestuttavaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Ässät koki Liigassa perjantaina uskomattoman draaman, kun se menetti Jukureita vastaan kotonaan selvän ja vähemmän selvemmän johdon.

Toisessa erässä patapaitojen kolmen maalin johto suli kankkulan kaivoon reilussa viidessä minuutissa ja vielä päätöserässä Jukurit kuittasi Jasper Lindstenin alivoimalla iskemän 5-4-johtomaalin.

Lopulta mikkeliläiset voittivat jatkoilla Teemu Henritiuksen 5-6-vierasmaalilla. Ässien täydellinen sulaminen ei miellyttänyt joukkueen luotsi Ari-Pekka Seliniä alkuunkaan.

– Peli oli kaikkea muuta kuin tasokas liigapeli. Ennen kaikkea meidän osalta toisen erän puolikkaan liskoilu oli kyllä anteeksiantamatonta. Ja se antoi loppupelille suunnan, Selin pauhasi Liigan sivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

Porilaiset keikkuvat Liigassa suht’ tukevalla kymmenennellä sijalla. Jukurit on viisi pinnaa perässä 11:ntenä – kaksi peliä tosin vähemmän pelanneella.

– Tällaisessa tilanteessa joidenkin pelaajien ylimielisyys on erittäin huolestuttavaa suhteessa numeroihin. Pelataan kuitenkin aika… Erittäin tärkeistä sarjapisteistä. Pystyttiin sössimään.

Jukurit on kohdannut ylimielisiä eleitä sieltä täältä. Joukkue tuomittiin Mestikseen tovi sitten, kun se otti HIFK:lta kuonoon oikein urakalla 1-11. Sen jälkeen joukkue on voittanut kolmesti putkeen, kun lukua ovat ottaneet Ilves, HPK ja nyt siis Ässät. Jukurit on tehnyt jokaisessa pelissä vähintään viisi pömpeliä.

Lauantain liigakierros:
HPK-HIFK klo 17.00
Ilves-KalPa klo 17.00
KooKoo-SaiPa klo 17.00
Lukko-Jukurit klo 17.00
TPS-Ässät klo 17.00
Kärpät-Tappara klo 18.00
Sport-Pelicans klo 18.30