Liiga
Ilves – KalPa
Lauantai 28.11. klo 17:00

Sarjaa johtava Ilves kohtaa lauantaina niin ikään pirteää syksyä pelaavan KalPan. Ennen ottelua kiekkoniiloja puhuttaa varmasti eniten Ilveksen viime otteluiden lepsut otteet. Lukas Dostalin kadottua Anaheimin aurinkoon koko joukkue tuntuu tehneen käsittämättömän ulospuhalluksen – viime pelit ovat olleet koko porukalta todella vaatimattomia. KalPa on sen sijaan pelannut tiukan viikon kovia porukoita vastaan.

Ilveksen ongelmat näkyivät jo voitollisessa JYP-pelissä, mutta varsinaiset pohjakosketukset koettiin tappio-otteluissa Jukureita ja SaiPaa vastaan. Eilen Lappeenrannassa SaiPa vei tupsukorvia kuin kuoriämpäriä, kunnes aivan lopussa – ja liian myöhään – Jouko Myrrän suojatit kaivoivat jostain ammattiylpeyden esiin. Joukkuepalaverit ottelun jälkeen ja tänään ovat varmasti olleet mielenkiintoista kuultavaa – niin kadoksissa Ilveksen peli on nyt ollut, eikä Eetu Mäkiniemestä ole ollut Dostalin paikkaajaksi.

KalPa käytti viikolla Lukon heikkoudet hyväkseen ja haki Raumalta pisteet. Eilen Pelicansia vastaan ottelu oli hallinnassa 57 minuuttia, mutta musta hetki ottelun lopussa toi kovakuntoiset lahtelaiset tasoihin ja voittolaukauskisassa ohi. Tommi Miettisen suojatit olivat heti ottelun alussa terävänä ja menivät parissa minuutissa kahden maalin karkumatkalle. Lopun passivoituminen yhdistettynä puolustusvirheisiin olivat kuitenkin kuolettava yhdistelmä.

Lyö vetoa ottelusta:

Täytyy muistaa, että tasollaan pelatessaan Ilves on edelleen huikean kovaluokkainen joukkue. Kertoimenlaskijoiden luotto Ilvekseen ei ole horjunut, joten yritetään ottaa jatkoa eiliselle Tappara -lunastukselle KalPan voitolla. Vetosuositus on KalPa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,65.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO