Hirmuvahvistuksia! Kaksi uutta NHL-lainaa debytoi tänään Liigassa – vieläpä samassa seurassa

Pelicans saa illan TPS-otteluun kovia vahvistuksia. Ensimmäistä kertaa joukkueen kokoonpanossa nähdään NHL-lainat Julius Honka ja Otto Somppi.

Honka on isketty kakkospakkipariin Joonas Jalvannin vierelle. 24-vuotias Honka on pelannut urallaan 87 NHL-ottelua. Niissä hän on nakuttanut tehot 2+11=13. Kehitystä ovat hidastaneet useat valmentajan vaihdokset sekä penkitykset.

Sompi siirtyi Pelicansiin Tampa Bay Lightningin organisaatiosta. Hän on ollut alkukauden loukkaantuneena. Tänään Somppi toimii kakkosketjun keskellä laidoillaan Jonatan Tanus ja Ryan Lasch. Somppi on lainalla Tampa Bay Lightningin organisaatiosta. Hän on ollut alkukauden loukkaantuneena.Viime kaudella hän iski AHL:ssä 45 ottelussa tehot 5+13=18.