HIFK nöyryytti Jukureita keskiviikkona järkyttävällä tavalla – näin mikkeliläisseurasta kommentoitiin: “Tämä oli luokaton, katastrofaalinen esitys”

© Kuva: Taneli Niinimäki

HIFK pisti tuulemaan keskiviikkona oikein urakalla, kun se tuhosi Jukurit historiallisen tylyin numeroin 11-1. Isäntien Anton Lundell sivusi 2000-luvun korkeinta pistemäärää yhdessä ottelussa. Ennen häntä samaan on viimeisten 20 vuoden aikana yltänyt viisi pelaajaa – viimeksi HIFK:n Lennart Petrell lähes yhdeksän vuotta sitten.

Mutta miten tappiota kommentoitiin Jukurien leirissä? Päävalmentaja Marko Kauppinen antoi Liigan sivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa varsin tyynen, ja samalla asiallisen oloisen haastattelun.

– Katastrofi, pahin mahdollinen alku otteluun. Hävisi kaikki pelin sisällä vielä. En voi uskoa, enkä ole ollut koskaan vastaavassa, ex-pelaaja sanaili.

– Asiassa on aika paljon käsiteltävää, jotta joukkueena pystytään menemään eteenpäin. Meillä on pari päivää aikaa käsitellä tämä ennen seuraavaa peliä.

Jukurien urakka Liigassa ei viikonloppuna ainakaan ennakko-odotusten mukaan helpotu. Se kohtaa lauantaina kotikaukalossaan Ilveksen. Tupsukorvat ovat sarjan kärki.

– Tämä oli luokaton, katastrofaalinen esitys meiltä. Jokaisen pitää kantaa vastuu tästä.

Jukurien Instagram-tilillä noloa selkäsaunaa pahoiteltiin.

– Anteeksi. Tämä on kaikki, mitä voimme tänään sanoa kannattajillemme ja kumppaneillemme, kuvaan ja sen tekstiin kirjoitettiin.

Savon sarvipäät keikkuvat Liigassa viimeisenä. Kauden 14 peliä ovat tuoneet vain 11 pistettä.