Liiga
HIFK – KooKoo
Tiistai 10.11. klo 18:30

Maaottelutauon jälkeen Liigassa palataan pikkuhiljaa normaalisykkeeseen. Tiistain liiganostona on HIFK:n ja KooKoon välinen ottelu. Nordis ei ole KooKoolle mikään suosikkipaikka, sillä kouvolalaiset eivät ole Liigaan noustuaan onnistuneet kairaamaan HIFK:lta yhtään kolmen pisteen voittoa. Tätä taikaa Jussi Ahokkaan suojatit lähtevät siis murtamaan.

Ennen taukoa HIFK haki Turusta TPS:ltä jatkoaikavoitolla kaksi pistettä. Ottelu oli kauniisti sanottuna vaihteleva, sillä molemmilta joukkueilta nähtiin melko sekavaakin peliä. HIFK:n ristinä ovat jälleen runsaat loukkaantumiset – Jarno Pikkarainen saa silti laajasta rosterista säällisen kokoonpanon aikaiseksi. Jere Sallinen on maajoukkuekuplan jälkeen karanteenissa. Parannettavaa HIFK:illä on, sillä tämänhetkinen pistetahti kalpenee Liigan parhaille joukkueille selkeästi.

Ennen taukoa KooKoo kärsi niukat tappiot TPS:lle sekä Tapparalle, joten maaotteluiden aikana Kouvolassa on varmaankin keskitytty lepoon ja perusasioihin. Koko kauden kuvassa KooKoo ei ole ollut illan vastustaan huonompi, sillä pistekeskiarvo on hieman HIFK:iä parempi. KooKoon tulivoima kärsii hieman tiistain ottelussa, sillä maajoukkuekomennuksella olleet tehomiehet Ahti Oksanen sekä Kasper Björkqvist ovat tiistain ottelusta poissa karanteenin vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusta ei kovin helpolla löydy pelattavaa, mutta maalintekijäosastolta saadaan maistuva tärppi: Otto Koivula on päässyt hyvin rytmistä kiinni ja tekee erinomaista työtä pelistä toiseen. Vastuuta on odotettavissa tässä ottelussa paljon repaleisen kokoonpanotilanteen vuoksi. Vetosuositus on Otto Koivula tekee maalin kertoimella 3,70.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO