Yli 700 Liiga-peliä! Mestis-joukkue kiinnitti pätkädiilillä kokeneen puolustajan

© Kuva: Juha Tamminen

Mestiksen Kiekko-Espoo tiedottaa nettisivullaan vahvistavansa rivejään konkaripuolustaja Mikko Kuukalla.

34-vuotiaan Kuukan sopimus on alkuun kahden ottelun mittainen.

Kokenut pakki on pelannut urallaan peräti 649 Liigan runkosarjaottelua ja 70 pudotuspeliä. Espoolaiskiekkofanit muistavat Kuukan Bluesin väreistä 2012-16 jolloin hän pelasi yhdessä Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovitsin kanssa.

Kuukka on harjoitellut joukkueen mukana jo koko alkukauden ja hyppää nyt siis myös tositoimiin.

– Kuke on läheisempiä pelikavereitani koko uralta. On kunnia saada Kuken kaltainen ammattilainen ja joukkuepelaaja seuraamme ja pelaamaan edes muutaman ottelun meillä. Hän tuo johtajuutta ja jämäkkyyttä toimintaamme, Hirschovits toteaa ja jatkaa:

– Pelaajamme saavat hienon mallin myös siitä, miten ammattilainen hoitaa hommansa ja suhtautuu asioihin. Henkilökohtaisesti olen tästä ylpeä ja varmasti erittäin liikuttunut, kun Kuke hyppää illalla jäälle. Niin paljon ollaan yhdessä koettu.

Kiekko-Espoo kohtaa perjantai-iltana kotonaan KOOVEE:n.