© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – Ässät: Pata kelpaa kuitille

Liiga
Tappara – Ässät
Torstai 22.10. klo 18:30

Torstaina pelataan yksi liigaottelu ja se tapahtuu Hakametsässä, jossa Tappara yrittää niistää pisteet Ässiltä. Molemmat joukkueet ovat tätä ennen viilettäneet liigakaukaloissa lähes kahden pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla. Tälle viikolle isännillä on hieman parannettavaa, sillä viime viikon otteluissa se meni jossain määrin käsijarru päällä.

Tappara otti kahden jatkoaikatappion jälkeen viime perjantaina voiton HPK:sta. Kahdessa ensimmäisessä erässä kirvesrinnat olivat selkeästi ottelussa niskan päällä, mutta lopussa Kerho pääsi maalin päähän ja yritti tosissaan viimeiset minuutit saada ottelua jatkoajalle. Voitosta huolimatta ottelu ei ollut mitenkään vakuuttava työnäyte sarjajumboa vastaan ja Jussi Tapolan miehistöllä on parannettavaa.

Ässät palasi lauantaina voittojen tielle hakemalla ansaitut pisteet Ilvekseltä. Pata oli joukkueista nälkäisempi ja käytti luomansa paikat hyväkseen. Porilaisten otteet hieman heittelevät, mutta parhaimmillaan joukkue pystyy haastamaan kenet tahansa Liigassa. Ari-Pekka Selin on tilastojen perusteella todennäköisesti kiinnittänyt huomiota erikoistilanteisiin, sillä varsinkin alivoimassa Padalla on parantamista.

Lyö vetoa ottelusta:

Tapparalla on varmasti mielessä jo perjantainen paikallisottelu Ilvestä vastaan. Ässiä vastaan unelmointiin ei ole varaa, sillä vieraat rankaisevat virheistä armotta. Kertoimissa Tappara on painettu hieman liian suureksi suosikiksi ja vierasmenestyksestä on hieman etua tarjolla: vetosuositus on Tasoitusveto, Ässät +0.5 kertoimella 2,15.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.