Winnipeg Jetsin paidassa viime kaudella vain seitsemän NHL-ottelua pelanneen keskushyökkääjä Bryan Littlen pelaajaura on vaakalaudalla.

32-vuotias kanadalainen sai viime kauden alussa seurakaverinsa Nikolaj Ehlersin laukauksen korvaansa sillä seurauksella, että miehen kausi päättyi myöhemmistä paluuyrityksistä huolimatta heti alkuunsa. Vamma vaikuttaa yhä mm. pelaajan tasapainoon, minkä vuoksi lääkärit ovatkin nyt kehottaneet Littleä jättämään myös koko ensi kauden väliin.

Tinkimättömänä työmiehenä kaukalossa tunnetun Littlen tilanteesta kertoi perjantaina medialle Jetsin GM Kevin Cheveldayoff.

Littlen nykyinen, 5,29 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu vasta keväällä 2024. Kaudella 2007-08 NHL:ssä debytoinut ja samaa organisaatiota (aiemmin Atlanta Thrashers) edustanut Little on iskenyt NHL-urallaan pelaamissaan 843 runkosarjapelissä tehot 217+304=521.

Little pelasi ennen viime kautta kolmen kauden ajan enemmän tai vähemmän vakituisesti NHL:ään saapuneen Patrik Laineen keskushyökkääjänä Jetsin kakkosketjussa.